Kurser

TRÄNA PÅ RIKTIGT (TPR 1.0)

 

TPR är en resultatorienterad IPSC kurs där jag delar med mig av min filosofi kring dynamiskt skytte & hur man bör träna för att prestera bättre på tävlingar. Kursen är 1 dag och jag tar max 6st deltagare per tillfälle. Giltig tävlingslicens för IPSC är ett av kraven för att delta.

 

Att stå still i utvecklingen har aldrig varit ett alternativ för mig och därför analyserar & utvärderar jag hela tiden mitt eget skytte. Vad jag kommit fram till är att oavsett nivå, så är grunden alltid den samma & ju mer jag nöter grunderna, desto stabilare blir mitt skytte.

 

Jag har själv stått och fyllt skjutvallen med bly, i mängder, utan att egentligen veta vad jag blivit bättre på. Jag tränade, men utan att kunna konstatera att det faktiskt gav något som hjälpte mig prestera bättre på tävling. Därav tvingades jag tänka om helt gällande min filosofi kring skyttet. Det har gett resultat. Nu känns det faktiskt som att jag TRÄNAR PÅ RIKTIGT.

 

Pris per kursdag: 4200SEK

 

(700kr/deltagare om man fyller en kurs med 6st)

Arvode för resa tillkommer om det är på ort utanför Stockholmsregionen.

 

Datum för kurs, VT 2018:

 

Lör 3/3: Bokad (Södertörn)

Sön 4/3: Bokad (Stockholm)

 

Lör 17/3: Bokad (Nyköping)

Sön 18/3: Bokad (Nyköping)

 

Lör 31/3: Bokad (Rosersberg)

Sön 1/4: Bokad (Västerås)

 

Lör 14/4: Bokad (Ronneby)

Sön 15/4: Bokad (Rosersberg)

 

Lör 28/4: Bokad (Hudiksvall)

Sön 29/4: Bokad (Hudiksvall)

 

Lör: 12/5: Bokad (Södertälje)

Sön 13/5: Bokad (Stockholm)

 

Lör: 26/5: Ledig

Sön 27/5: Prel. Bokad (Upplands Väsby)

 

 

TÄVLA PÅ RIKTIGT (TPR 2.0)

 

Håller på att utvecklas & kommer förhoppningsvis erbjudas i början av Q3. Det kommer att vara en 1 dagars kurs, som kan bokas ensam eller i anslutning till TPR 1.0.